معایب یخچال فریزرهای ال جی و مشکلات رایج آن
۰۸
مهر
ال جی یکی از مشهورترین کمپانیهای تولید لوازم برقی منزل میباشد و همه ما نسبت به کیفیت بالای محصولات الج جی و متریالهای درجه یک در ساخت آنها اطلاع داریم. اما با وجود تمام پیشرفتهایی که در زمینه تولید لوازم خانگی و به خصوص یخچال فریزرهای این برند صورت گرفته است، این لوازم نیز مانند سایر لوازم مصرفی پس از گذشت زمان دچار فرسودگی میشوند و عملکرد اولیه خود را از دست خواهند داد. در این مقاله قصد داریم تا معایب یخچال فریزرهای ال جی و مشکلات رایج آن را مطرح کنیم. از آن جایی که این دستگاه نسبت به سایر لوازم برقی منزل بیشتر خراب میشود و هزینه تعویض آن بسیار بالا میباشد تعمیر یخچال یکی از اقداماتی است به ما کمک میکند با برطرف کردن مشکلات به وجود آمده همچنان مثل روز اول از یخچال فریزر خود استفاده کنیم.
رایج ترین معایب یخچال فریزرهای ال جی
همان طور که در بالا اشاره کریدم برند ال جی یکی از برندهای بسیار معتبر جهان است و تولید کنندگان این دستگاهها همواره از جدیدترین و کاربردیترین فناوریها در ساخت دستگاههای خود استفاده میکنند. این محصول در بازار ایران نیز طرفداران بسیار زیادی دارد و از دیرباز تا کنون مهمان خانهها بسیاری از ما شده است. امروزه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هزینههای بالای تهیه یک یخچال فریزر جدید بهتر است از دستگاه خود به خوبی مراقبت کنیم و در صورت بروز هر گونه مشکل به سرعت نسبت به رفع آن اقدام کنیم. در ادامه برخی از رایج ترین مشکلات و معایب یخچال فریزرهای ال جی را عنوان میکنیم تا شما هم در هنگام مشاهده آنها در دستگاه خود با یک تعمیرکار خوب مشورت کنید:
- سر وصدای زیاد موتور هنگام کار کردن
- کار نکردن موتور و کمپرسور یخچال فریزر
- برفک زدن فریزر و عدم دیفراست
- گرم شدنه بدنه یخچال فریزر
- افزایش دمای داخل کابین و خنک نکردن مواد غذایی
- نشت و جاری شدن آب از قسمت آب سرد کن و یخ ساز دستگاه
- یخ زدن مواد داخل یخچال به دلیل دمای بسیار پایی
- بوی نامطبوع در داخل یخچال فریزر ال جی
- بسته نشدن درب یخچال و یا خرابی نوار دور درب
- اتومات نکردن یخچال فریزر
چرا یخچال در هنگام کار کردن سر و صدای زیادی تولید میکند؟
۱. خرابی سیستم خنک کننده
سیستم خنک کننده یخچال شامل موتور یا کندانسور است که وظیفه اصلی در تنظیم دمای دستگاه را برعهده دارد. قسمت مهمی از کندانسور به نام فن خنک کننده کندانسور وجود دارد که در پشت یخچال و در نزدیکی رادیاتور قرار گرفته است. اگر صدای این فن در هنگام باز شدن درب یخچال فریزر بیشتر میشود این مسئله به معنای خرابی این قطعه میباشد. از علل رایج خرابی فن میتوان به یخ زدن پرهها، گیر کردن یک جسم خارجی در لا به لای آن، جمع شدن گرد و غبار و کثیفی و شکستگی فن اشاره کرد. تکنسینهای تعمیر یخچال ال جی در صورت امکان این فن را تعمیر میکنند و در صورتی که فن شکسته و یا سوخته باشد نسبت به تعویض آن اقدام میکنند.
۲. خراب شدن شیر انبساط در یخچال فریزر ال جی
شیر برقی در کنار موتور یخچال فریزر قرار میگیرد. این قطعه وظیفه تقسیم کردن گاز در یخچال را بر عهده دارد و به عبارتی میزان گاز موجود در لولههای یخچال را اندازه گیری و کنترل میکند. خراب شدن شیر برقی میتواند یکی از دلایل به وجود آمدن سر و صدای زیاد در یخچال فریزر باشد.
۳. اختلال در عملکرد کمپرسور
کمپرسور یکی از مهمترین قطعات یخچال است که عملکرد صحیح آن روی تمام قسمتهای دیگر تاثیر میگذارد. کمپروسور بعد از گذشت زمان به دلیل استفاده طولانی مدت فرسوده و قدیمی میشود و همین مسئله میتواند یکی از دلایل ایجاد سر و صدای زیاد در یخچالهای ال جی باشد. از آن جایی که کمپرسور قطعه بسیار با ارزشی است تعویض آن میتواند هزینه بسیار زیادی به همراه داشته باشد. برای پیشگیری از این مسئله و خراب شدن موتور پیشنهاد میشود دستگاه خود را به طور منظم و به موقع سرویس کنید. همچنین در صورت بروز هرگونه خطا و یا اختلال کوچک در عملکرد آن با یک متخصص مشورت کنید تا تعمیرات لازم بر روی آن اعمال شود.
۴.ایراد در فن اوپراتور
قبلا به اشکالات فن کندانسور و تاثیر آن بر سر وصدای زیاد یخچال اشاره کردیم. قطعه دیگری که میتواند مانند فن کندانسور در ایجاد سر و صدا تاثیر گذار باشد فن هیتر بخش اوپراتور یخچال فریزر است. در هنگام خرابی این قطعه نیز با باز شدن درب یخچال سر و صدای آن بیشتر میشود و این صدا دلایلی مشابه با دلایل خرابی فن کندانسور دارد.
گرم شدن بدنه یخچال فریزر
بدنه یخچال فریزر به طور طبیعی همیشه مقداری گرما دارد. علت این گرما این است که در زیر دیوارههای یخچال لولههای زیادی وجود دارند که این لولهها گاز مبرد یخچال را جا به جا میکنند. زمانی که گاز مبرد درون موتور سرد میشود در سراسر یخچال جریان مییابد و گرمای مواد غذایی را به خود جذب میکند. در این حالت گرمای داخل یخچال به گاز و بخشی از آن به واسطه لولههایی که داخل یخچال وجود دارند به بدنه آن منتقل میشوند. بنابراین گرمای بدنه امری کاملا طبیعی است و اتفاقا نشان از سلامت دستگاه دارد. البته زمانی که احساس کردید دمای بدنه یخچال شما بیش از حد بالا رفته است این مسئله میتواند یک مشکل فنی محسوب شود که باید برای رفع آن اقدام کنید.
تولید برفک داخل فریزر
برفک یکی از برترین مشکلاتی است که کاربران یخچال فریزر با آن روبرو میشوند. این مسئله میتواند یکی از معایب یخچال فریزرهای ال جی باشد که باید به سرعت بر طرف شود. معمولا فریزرهای امروزی به دلیل به کار رفتن سیستم دیفراست در آنها برفک نمیزنند اما در صورت به وجود آمدن برفک این مسئله میتواند چندین دلیل عمده داشته باشد:
- خرابی ترموستات
- قرارگیری یخچال در یک محیط گرم و یا بالا رفتن ناگهانی دمای محیط
- خراب شدن درب یخچال که باعث ورود هوای گرم به درون فریزر میشود
- تراز نبودن یخچال و عدم فاصله از دیوار
- خرابی فن های خنک کننده فریزر و یخچال
- قرار دادن غذای گرم داخل یخچال
- نبود تهویه مناسب در اطراف محل قرارگیری یخچال فریزر در منزل
- قرارگیری بیش از حد مواد خوراکی در فریزر و چینش نامناسب آنها
- اختلال در المنت اوپراتور
- ایراد در ترمودیسک و یا تایمر دیفراست یخچال فریزر ال جی
بسته نشدن درب یخچال و خرابی آن
درب یخچال معمولا از متریالهای مقاوم و باکیفتی ساخته میشود که حتی پس از باز و بسته شدن متعدد همچنان سالم میماند و آسیبی نمیبیند. اما در برخی موارد درب یخچال به دلیل استفاده و نگهداری نامناسب خراب شده و به خوبی بسته نمیشود. مثلا زمانی که درب را با شیشه و قوطیهای بسیار سنگین پر میکنیم این مسئله میتواند باعث شود تا درب یخچال از تراز خارج شود. لازم به ذکر است که بسته نشدن درب میتواند حتی به موتور یخچال هم آسیب بزند زیرا در موتور باید بیشتر از حالت عادی برای خنک کردن فضای یخچال انرژی صرف کند. یکی از دیگر دلایل خرابی درب یخچال، فرسودگی و کهنگی لاستیک و آهن رباهای متصل به آن است. پس اگر احساس میکنید که درب دستگاه شما به طور کامل بسته نمیشود توصیه میکنیم ابتدا لاستیک دور درب و اتصالات این قسمت را به طور کامل بررسی کنید.
منجمد نشدن مواد داخل فریزر
یخ نزدن مواد غذایی در فریزر ال جی میتواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد. برای مثال یکی از رایجترین علل آن عدم تنظیم دمای مناسب در فریزر است. دمای توصیه شده برای فریزرهای ال جی منفی ۱۵ الی منفی ۱۷ درجه است. زمانی که دمایی بالاتر از این محدوده روی دستگاه تنظیم شده باشد ممکن است مواد غذایی به خوبی یخ نزنند. البته لازم به ذکر است تنظیم دمای یخچال باید با توجه به شرایط آب و هوایی محیط زندگی تنظیم شود، برای مثال در فصل تابستان و در مناطق گرم باید دمایی حتی خنکتر از این مقدار را برای دستگاه خود در نظر بگیریم.
از دیگر دلایل خنک نشدن مواد غذایی در یخچال میتوان به کثیف بودن کویلهای پشت یخچال اشاره کرد. اگر کویلهای کندانسور کثیف باشند گرمای یخچال به خوبی به بیرون منتقل نمیشود و طبیعتا دمای یخچال فریزر از میزان استاندار بالاتر میرود. البته این ها تنها برخی از جزئیترین دلایل این مسئله میباشند. بالا رفتن دمای یخچال فریزر مسئله مهمی است که میتواند به اشکالات فنی و اختلالات بسیار زیادی اشاره کند. برای بر طرف کردن این مشکل بهتر است حتما از فردی متخصص و با تجربه کمک بگیرید.
مجموعه آنی سرویس با سالها تجربه موفق در زمینه تعمیر یخچال های خارجی و ایرانی، آماده کمک به شما عزیزان میباشد. برای مشاوره با کارشناسان حرفهای ما میتوانید در هر زمانی از روز با دفتر آنی سرویس تماس بگیرید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر