دوشنبه ۱۴ آبان ۰۳

میرزا قاسمی را چگونه درست کنیم؟

۹ بازديد

میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. مردم گیلان به میرزاقاسمی علاقه بسیاری دارند. برای آماده سازی میرزاقاسمی از بادمجان کباب شده استفاده می شود. بادمجان کباب شده طعم فوق العاده ای را به میرزا قاسمی می دهد. اگر شما هم به طعم بی نظیر میرزاقاسمی علاقه دارید. پیشنهاد ما به شما دنبال کردن این مطلب با آموزش مرحله به مرحله میرزا قاسمی است. همراه ما باشید.

 آشنایی با مواد لازم برای تهیه یک غذای نانی بی نظیر

مهمترین مواد در تهیه میرزا قاسمی بادمجان است. بنابراین ابتدا باید بادمجان ها را کباب کرده و سپس دیگر مواد را اضافه کنید. برای آشنایی بهتر با مواد لازم برای آماده سازی میرزاقاسمی بهتر است به لیست زیر توجه کنید.

لیستی از مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

میرزا قاسمی با گوجه آب پز

  • بادمجان
  • گوجه فرنگی
  • تخم مرغ
  • سیر
  • پیاز
  • رب
  • زردچوبه
  • نمک
  • فلفل سیاه

نکته: برای اینکه بدانید هر کدام از این موارد را باید چقدر استفاده کنید ابتدا لازم است که تعداد مهمان های خود را در نظر داشته باشیم برای مثال اگر قصد داشته باشید میرزاقاسمی را برای ۴ نفر آماده بکنید باید طبق لیست زیر پیش بروید.

آموزش مرحله به مرحله پخت میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

  • مرحله اول:

اولین قدم برای پخت میرزا قاسمی آماده کردن بادمجان ها و کباب کردن تعداد لازم از آن است. بادمجان ها را روی حرارتی مناسب قرار داده تا به خوبی کباب شوند. در مدت زمانی که بادمجان ها را روی حرارت قرار دارند همزمان باید به آن ها سر بزنید.

نکته: تنها زمانی که بادمجان ها به خوبی کباب شده باشند پوست آن ها قابل جدا شدن از آن است. بنابراین هر زمان که بادمجان های پخت باید آنها را در یک ظرف دیگر بذارید و زمانی به آن استراحت دهید تا کمی خنک شود.

  • مرحله دوم:

هر زمان که بادمجان ها خنک شدند پوست آن ها را جدا کنید. باید بدانید که بهترین راه برای جداسازی آسان پوست بادمجان این است که به خوبی پخته شده باشند.

  • مرحله سوم:

بسیاری از افراد از بادمجان کبابی خوششان نمی آید. بنابراین بهتر است آن را  آب پز کنند. در نهایت خیلی تفاوتی نخواهد داشت و بادمجان ها به خوبی می پزند. اما اگر به دنبال طعمی بهتر هستید. پیشنهاد ما همان کباب کردن بادمجان ها است. البته باید بدانید که برای آب پز کردن بادمجان هم باید آن ها را با پوست درون آب قرار دهید.

  • مرحله چهارم:

 اکنون زمان آن فرا رسیده است که پوست بادمجان ها را جدا کنید. سپس آن ها را درون یک ظرف قرار دهید. مهم ترین مسئله این است که بادمجان ها به خوبی باهم ترکیب شده و له شوند. له کردن بادمجان ها توسط گوشت کوب هم قابل انجام است.

  • مرحله پنجم:

گوجه هایی که از قبل آماده کرده اید را درون یک ظرف آب قرار دهید. البته می توانید آن ها را هم همانند بادمجان ها کباب کنید همه چیز به سلیقه شما ربط دارد. در نهایت بعد از پنج دقیقه می توانید گوجه ها را در ظرف دیگر قرار دهید. حدود ده دقیقه صبر کنید تا خنک شود. اکنون می توانید پوست آن ها را به خوبی جدا کنید.

  • مرحله ششم:

اکنون به کمی روغن احتیاج دارید. کمی پیاز و سیر را درون روغن داغ شده سرخ کنید. سپس بادمجان های له شده را به آن اضافه کنید. پس از گذشت مدتی می توانید گوجه ها را هم به آن اضافه کنید. اکنون تنها لازم است مواد به خوبی باهم ترکیب شود تا به روغن بیفتد.

نکته: اضافه کردن رب به این مواد کاملا وابسته به سلیقه شما است. اما اگر علاقه مند به استفاده از رب برای میرزا قاسمی هستید. حتما باید آن را در روغن کم به خوبی سرخ کنید. این عمل باعث میشود که رب نه تنها به خوبی پخته شود بلکه رنگ دهد. اگر زمان کافی برای درست کردن میرزا قاسمی ندارید پیشنهاد ما به شما سفارش آن از رستوران طریقت است. برای سفارش میرزا قاسمی تنها کافی است با شماره ۱۶۶۳  بدون پیش شماره تماس بگیرید.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.